Viitotaan vähän: tervehdyksiä

Kuulo- ja tukikoiralehden uusin numero 1/2018 alkaa kolahdella jäsentemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme postiluukuista juhannuksen jälkeisellä viikolla. Tässä kesäisessä numerossa muun muassa harrastetaan, käydään Eläinystäväni-messuilla, ja opitaan lapsen ja koiran turvallista yhteiseloa.

Maistiaisena lehdestä jaamme nyt Viitotaan vähän -sarjan toisen osan, jossa opitaan tervehdyksiä. Ensimmäisen osan voit lukea täältä.

 

Mukava nähdä!

Teksti: Tiina Vanhanen
Kuvat: Elina Vanninen (Papunet)
Videot: Suvi – Suomen viittomakielten verkkosanakirja

Viime numerossa (2/2017) käytiin läpi hieman sitä, mitä tarkoittavat suomalainen viittomakieli, viittoma ja sormiaakkoset. Samalla opeteltiin oman nimen kertomista sormiaakkosin. Nyt opetellaan hieman tervehdyksiä!

”Hei!” viitotaan heiluttamalla kättä, ja se on helppo ymmärtää. Muita tervehdyksiä ovat esimerkiksi ”Hyvää iltaa” ja ”Hyvää huomenta”.

 

HYVÄÄ HUOMENTA

Viittomakuva. Hyvää huomenta.

HYVÄ viitotaan tuomalla käsi pois suun edestä eteenpäin. HUOMENTA tai AAMU on kuin nouseva aurinko: kaksi kättä nousee ylöspäin. (video: “hyvää huomenta”)

 

 

 

 

 

 

HYVÄÄ ILTAA

hyvaa_iltaa2 Elina Vanninen Papunet

Illalla aurinko taas laskee. ILTA viitotaankin tuomalla kättä pään kohdalta alaspäin. Sormet ovat hieman koukussa alimmasta rystysestä. (video: “ilta”)

 

 

 

 

MUKAVA NÄHDÄ

mukava Elina Vanninen Papunet

MUKAVA on hieman haastavampi viittoma. Siinä sormet menevät ylös alas, kaikki hieman eri aikaan. Käsi liikkuu leuan ali. Kuvittele leukasi alle mukavasti soljuva puro! (video: “mukava”)

Elina Vanninen Papunet

NÄHDÄ on selkeä: etu- ja keskisormi tulevat suorina poispäin silmistä. (video: “nähdä”)

 

 

 

KIITOS

Kiitos Elina Vanninen Papunet

Kiitos kun luit taas Kuulo- ja tukikoiralehteä ja Viitotaan vähän -palstaa! KIITOS viitotaan tuomalla avokämmen eteenpäin niin, että se tekee pari pientä kaarta. (video: “kiitos”)

PÄIVITETTY 19.6.2018: Ilmoittautuminen syysleirille 21.-23.9.2018

Kuvituskuva. Edustalla nurmikko, jolla on keltaisia lehtiä. Taustalla keltainen talo. Keskellä koira, joka nuuhkii maata. Oikeassa reunassa näkyy seisovien ihmisten jalkoja.

PÄIVITETTY 19.6.2018

Muiden kuin koulutusviikonloppuun tulevien paikat ovat täyttyneet. Koulutusviikonloppuihin 1 tai 2 tuleville on oma kiintiönsä, ja he ovat etusijalla. Jos et ole koulutuksessamme ja tulossa viikonloppuihin 1 tai 2, voit edelleen ilmoittautua jonotuslistalle: ILMOITTAUTUMISLOMAKE

 

Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:n syysleiri tulee taas! Tällä kertaa suuntaamme Pitkäjärven vapaa-ajankeskukseen Kokemäelle. Viikonloppu on yhdistyksemme jäsenille ja toiminnasta kiinnostuneille leiriviikonloppu, ja koulutuksessa oleville koulutusviikonloppu.

PAIKKA: Pitkäjärven vapaa-ajankeskus, Kokemäki
AIKA: 21.-23.9. (pe 21.9. vain saapuminen, saapua voi myös la 22.9. aamuna)
OHJELMA: julkaistaan lähempänä leiriä
MAJOITUS: Mökkejä, joissa kussakin neljä huonetta omalla pikku kylpyhuoneella, yhteinen oleskelutila jossa TV, kahvinkeitin, pieni jääkaappi mm. koiranruualle. Mahdollisuus myös majoittua muualla,
jolloin osallistumismaksu puoleen hintaan.
RUOKAILUT: järjestetään päärakennuksessa (kuten koulutuksetkin) ja ne kuuluvat osallistumismaksuun

 

Tänä syksynä aloitamme poikkeuksellisesti kuuden koirakon lisäryhmän Ladies Kennel Clubin tuella. Kuten viime vuonna, nytkin jakaannumme ryhmiin muun muassa sen mukaan, onko koirakko koulutuksessa, ja missä vaiheessa koulutusta ollaan. Ohjelma siis eroaa osallistujien kesken hieman sen mukaan, onko osallistuja paikalla leiriläisenä vai ensimmäistä tai toista koulutusviikonloppuaan suorittavana.

Koulutuksessa olevat asiakkaat ovat etusijalla ilmoittautumisessa, ja heille olemme laskeneet tietyn kiintiön osallistujamäärästä. Odotamme paikalle yhteensä noin kolmeakymmentä koiraa ja viittäkymmentä ihmistä. Emme sijoita toisilleen vieraita koiria samoihin huoneisiin.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 31.8. asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Otamme tarvittaessa ihmisiä jonotuslistalle.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE


Saapuminen
Paikalle voi saapua perjantaina 21.9. illalla tai lauantaina 22.9. ennen klo 9. Ohjelma alkaa lauantaiaamuna. Sunnuntaina 23.9. ohjelma päättyy iltapäivällä.


Ohjelmasta

Ohjelmassa on tiedossa muun muassa lajiesittelyitä, koiran hyvinvointia, koulutuksen aloittaneille tutustumista yhdistyksen toimintaan ja koulutuksessa pidempään olleille ympäristötestin harjoittelua. Tarkka ohjelma  aikatauluineen julkaistaan ja lähetetään ilmoittautuneille ennen leiriä.


Osallistumismaksut
Leiristä lähetetään ilmoittautuneille erillinen lasku ennen leiriä.

yhdistyksen jäsenet: aikuiset 60e/hlö, lapset alle 15 v. 10 e/hlö
muut: aikuiset 80 e/hlö, lapset alle 15 v. 15 e /hlö

Henkilöt, jotka eivät yövy leirikeskuksessa TAI yöpyvät omassa asuntovaunussa tai teltassa, saavat osallistua leirille puoleen hintaan.

Huomoitavaa? Kysymyksiä?

Ilmoittautumislomakkeen lopussa kysytään erityisesti huomioitavia seikkoja. Jos lomake tuottaa hankaluuksia tai sinulla on kysyttävää, käännythän järjestösihteeri Tiina Vanhasen puoleen Facebookissa (Tiina Koiratukena) tai sähköpostitse, info@koiratukena.fi

Ympäristötesti Joensuussa 12.6.2018 TÄYNNÄ

 

PÄIVITYS 29.5.2018 TESTI ON TÄYNNÄ

Joensuun keskustassa pidetään ympäristötesti tiistaina 12.6.2018 klo 15 alkaen. Koirakot testataan yksi kerrallaan, ja kellonajat sovitaan erikseen.

Ilmoittautumiset sähköpostitse viimeistään sunnuntaina 3.6.2018:  info@koiratukena.fi
Ilmoittautumiset kuitataan. Mukaan mahtuu rajallinen määrä koirakoita.

Mukaan voivat ilmoittautua vain yhdistyksen koulutuksessa olevat koirakot. Mukaan voivat ilmoittautua koirakot, joille kouluttaja on suositellut osallistumista, sekä ID-kortin uusijat. ID-kortit ovat voimassa kaksi vuotta, ja uusimisen edellytyksenä on ympäristötestin suorittaminen. Kun testi on suoritettu vuoden 2018 aikana, se on voimassa vuoden 2020 loppuun.

 

 

Kuuden uuden koirakon koulutus alkaa Ladies Kennel Clubin tuella

Ladies Kennel Clubin logo

Ladies Kennel Club ry on myöntänyt Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:lle 1500 euron lahjoituksen. Lahjoituksen turvin voidaan syksyllä aloittaa kuuden uuden koirakon kuulo- tai tukikoirakoulutus. Rahalla kustannetaan yhteistyökouluttajien palveluita uusille koirakoille syyskuun lopusta joulukuun loppuun. 

Nämä uudet asiakkaat olivat hakeneet yhdistyksen asiakkaiksi vuodelle 2018 ja haastateltu jo vuoden 2018 alussa. Heidät jouduttiin kuitenkin aluksi jättämään jonoon vuodelle 2019 resurssipulan takia. Heille on ilmoitettu koulutukseen valinnasta henkilökohtaisesti maanantaina 21. toukokuuta.

Tavallisesti yhdistyksen uusien asiakkaiden koulutus alkaa keväällä, ja myös tänä vuonna 12 uutta koirakkoa aloitti koulutuksen maaliskuussa Partaharjulla. Tälle vuodelle saimme kuitenkin ennätykselliset yli kaksikymmentä asiakashakemusta, ja jonoon jouduttiin jättämään monta koulutukseen sopivaa koirakkoa. Aloittamalla lisäryhmän syksyllä yhdistys pyrkii lyhentämään odotusaikoja ja purkamaan jonoa. Jonoon jää edelleen joitakin koirakoita, ja hakemuksia ensi vuodelle tulee myös jatkuvasti.

Yhdistyksen hallitus kiittääkin Ladies Kennel Clubia lisäryhmän mahdollistavasta lahjoituksesta. Ladies Kennel Club ry on vuodesta 1982 toiminut koirista kiinnostuneiden naisten hyväntekeväisyysyhdistys. Ladies Kennel Club järjestää esimerkiksi näyttelyitä, koirakävelyjä ja luentoja. Tuotoilla yhdistys on tukenut vuosien varrella erilaisia yhteiskunnallisesti merkittäviä kohteita, muun muassa Unicefia, Avustajakoirat ry:tä ja Tullin koirakoulua.

Esteettömyyttä yhdessä -tapahtuma Salossa 17.5.

Kuva- Sivuteollisuus OY17. toukokuuta vietetään kansainvälistä esteettömyyspäivää. Salon Kuuloyhdistys ry on kutsunut meidät esittelemään toimintaamme ja kuulokoiran koulutusta Esteettömyyttä yhdessä -tapahtumaan Salon Kauppakeskus Plazan siltaravintolan tiloissa 17.5. klo 12 -16.

Tervetuloa tutustumaan kuuloalan toimijoihin. Mikä avuksi, kun ei kuule kunnolla, tai tinnitus haittaa? Tietoa kysymällä ja kokemalla: kuulon apuvälineet, kirjoitustulkit, vertaistuki, kuulokoira, äänensiirto induktiosilmukan avulla suoraan kuulokojeisiin…

 

Tapahtumassa on huomioitu kuuloesteettömyys. Tilaan on asennettu siirrettävä induktiosilmukka. Paikalla ovat myös  kirjoitustulkit.

Tapahtumassa lisäksemme mukana:

  • Salon Kuuloyhdistys ry, Kuulolähipalvelu ja Työikäisten kuulo-vertaistukiryhmä.
  • Tinnitusyhdistys jakaa ajankohtaista ja tärkeää tietoa   tinnituksesta.
  • Audionomi  Noora Kultarinta: kokonaisvaltaista kuulonhuoltoa kaikenikäisille
  • AV-paja: salolainen asiantuntijayritys, joka on erikoistunut monipuolisten audiovisuaalisten ratkaisujen toteutukseen.

Tapahtuman lopuksi viihdyttää lauluduo Iäni, joka soittaa ja laulaa karjalaisella kosketuksella, irlantilaisella meiningillä ja amerikkalaisella soundilla.

 

 

Syysleiri 21.-23.9.2018 Kokemäellä

 Kuvituskuva. Edustalla nurmikko, jolla on keltaisia lehtiä. Taustalla keltainen talo. Keskellä koira, joka nuuhkii maata. Oikeassa reunassa näkyy seisovien ihmisten jalkoja.Kuva: Suomen kuulo- ja tukikoirat ry

Syysleiri pidetään Pitkäjärven vapaa-ajankeskuksessa Kokemäellä 21.-23.9.2018. Leiri on avoin kaikille toiminnastamme kiinnostuneille. Samalla se on koulutuksessa oleville 2. koulutusviikonloppu. Leiriläisten ja koulutusviikonlopussa olevien ohjelmat eroavat hieman toisistaan.

Olimme Pitkäjärvellä viimeksi koulutusviikonlopussa keväällä 2017. Tilat ovat esteettömät. Majoitumme mökeissä, joissa on kussakin neljä huonetta, joissa on omat WC:t ja suihkut (inva-WC päärakennuksessa). Päärakennuksessa pidetään sisällä tapahtuva koulutus ja ruokailut.Yhdistyksen hallitus päätti paikasta viime kokouksessaan. Kokouksessa todettiin, että vaihtoehdoista se oli meille realistisin tiloiltaan ja hinnaltaan.

Valitettavasti joudumme myös nostamaan hieman leirin hintoja.

Aiempien vuosien hinnat:
yhdistyksen jäsenet: aikuiset 50e/hlö, lapset alle 15n v. 5 e/hlö
muut: aikuiset 70 e/hlö, lapset alle 15 v. 10e /hlö

Syysleiri 2018:
yhdistyksen jäsenet: aikuiset 60e/hlö, lapset alle 15 v. 10 e/hlö
muut: aikuiset 80 e/hlö, lapset alle 15 v. 15 e /hlö

Taustalla on se, ettei budjettimme muuten taivu asianmukaisiin tiloihin. Osallistujamäärät ovat koko ajan kasvussa asiakasmäärien kanssa. Osallistumismaksut eivät kata koulutusviikonloppujen kuluja kokonaan, vaan ison osan niistä maksaa STEA Veikkauksen tuotoilla. STEA:n tuki ei ole valitettavasti noussut samaan tahtiin osallistujamäärän kanssa. Vanhoilla hinnoilla emme olisi kattaneet odotettavia kuluja tarpeeksi. Budjettimme 2018 (PDF)

Syysleirin teema on vuosittain hyvinvointi. Ohjelmaa suunnitellaan vasta, mutta teemaa lähestytään eri tavalla kuin viime vuonna.

Tiedotamme lisää nettisivuillamme ja sähköpostitse suunnittelun edetessä.

TÄYNNÄ! Vapaaehtoiseksi Eläinystäväni-tapahtumaan 21.-22.4.

Elainystavani18_OlemmeMukana_300x300Muokkaus 19.4.: Vapaaehtoiset ovat löytyneet, kiitos ilmoittautuneille! Nähdään messuilla!

———————-

Suomen kuulo- ja tukikoirat ry on mukana Eläinystäväni-tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa 21.-22. huhtikuuta. Haluaisitko olla mukana vapaaehtoisena?

Ohjelmassa on meidän esitteidemme ja mahdollisesti sponsoreidemme tuotteiden jakoa, työstämme kertomista ja tuotteidemme myyntiä. Tiskillä ollaan parin tunnin vuoroissa siihen pyrkien, ettei kukaan ole yksin. Messut ovat auki yleisölle la klo 9-18 ja su klo 9-17.

Tapahtumassa on mukana pisteestämme vastaava järjestösihteeri Tiina Vanhanen, joka perehdyttää tehtävään sekä etukäteen sähköpostitse että paikan päällä.

Alueelle päästäksesi saat tietenkin kulkuluvan, jolla voit sitten liikkua alueella rauhassa loppupäivän (tai ennen vuoroasi pisteellämme, jos tulet aikaisin).

Vapaaehtoisena autat meitä levittämään tietoisuutta toiminnastamme ja keräämään varoja. Samalla myös tapaat muita vapaaehtoisia ja koirien käyttäjiä kasvotusten!

Ota yhteyttä

Tiina Vanhanen
tiina@koiratukena.fi
040 5007 347

Kevättiedote 2018

Taas on aika kausitiedotteen!

Ei turhaan ole suomen kielessä ilmaisua “kevättalvi”. On meillä hanget korkeat nietokset, mutta kalenterin mukaan on aika lähettää kevättiedote. Tuumasta siis toimeen!

Kausitiedotteemme on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä sähköinen uutiskirje, jossa tiivistämme yhdistyksen kulumiset tiukaksi paketiksi.

Seuraava kausitiedote julkaistaan kesällä. Muuten toimintaamme voi seurata nettisivuilta (www.koiratukena.fi) ja Facebook-seinältämme (Suomen kuulo- ja tukikoirat ry) sekä Instagramissa ja Twitterissä (molemmissa @koiratukena).

Tiedotteemme voi  tilata tai tilauksen perua omilla lomakkeillaan.

Järjestösihteeri Tiina
tiina@koiratukena.fi
Facebook: Tiina Koiratukena

 Kuvassa taustalla ruskea seinä, maassa lunta. Seinän edessä seisoo ihminen tummissa vaatteissa, hänestä näkyy jalat ja osa torsoa. Vieressä seisoo vaaleanruskea koira, joka katsoo ylös kohti ihmistä. Koiralla on vihreät liivit.
Kuva: Melina Mattila

Ajankohtaista

Jäsenmaksun eräpäivä 14.4.

Jäsenmaksu vuodelle 2018 maksetaan yhdistyksen tilille 14.4.2018 mennessä
Nordea IBAN FI15 2044 1800 0157 88
BIC NDEAFIHH
Viestikenttään: jäsenmaksu 2018, Jäsenen Nimi

Kannatusjäsen                  25 e
Varsinainen jäsen             20 e
Perhejäsen*                       5 e

*perhejäsen: samassa osoitteessa asuu varsinainen jäsen tai kannatusjäsen

Uusille jäsenille liittymislahjaksi seinäkalenteri 2018

Etkö vielä ole jäsen, mutta haluaisit liittyä? Täytäthän lomakkeen
Huhtikuun alusta alkaen uudet jäsenet saavat liittymislahjaksi yhdistyksen vuoden 2018 kalenterin! Kalenteria jaetaan uusille asiakkaille ja myydään verkkokaupassamme niin kauan kuin kalentereita riittää.

Jutut ja kuvat kevätkauden lehteen viimeistään 6.5.

Kiinnostaisiko sinua lehteen kirjoittaminen? Onko sinulla ja koirallasi vaikka harrastus, josta haluaisit kirjoittaa? Tai haluaisitko jakaa kokemuksiasi? Teksti voi olla julkaistu myös aiemmin vaikka omassa blogissasi. Myös esimerkiksi valokuvat, piirrokset, koiranruokareseptit, sarjakuvat, ynnä muut ovat tervetulleita. Lue lisää

Mitä teillä harrastetaan?

Valtakunnallisen koiranpäivän 24.4. teema on tänä vuonna harrastaminen. Mitäs kaikkea asiakkaamme harrastavat koiriensa kanssa? Lyhyitä tekstejä kerätään verkkosivuille ja lehteen!

Lue lisää

Tulevaa

Kiva Koirakansalainen osaksi testausta

Valmistuakseen kuulo- tai tukikoiriksi Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:n kautta koiran täytyy läpäistä yhdistyksen ympäristötesti. Nykyistä testiä ollaan nyt uudistamassa, ja uudistettu testi tulee käyttöön vuonna 2019. Vielä vuoden 2018 ajan käytössä on nykyinen testi.

Yhdistyksen asiakkaaksi pääsyn vaatimuksiin lisätään vuodesta 2020 alkaen Kiva Koirakansalainen -testin suorittaminen.

Vuonna 2019 eletään käytöstestauksen siirtymävaihetta. Vuonna 2019 koulutuksessa olevat koirat – niin aiemmin aloittaneet kuin vuonna 2019 aloittavat – suorittavat sekä Kivan Koirakansalaisen että yhdistyksen oman testin  ennen valmistumista. Testin voi suorittaa myös ennen vuotta 2019.

Lue lisää

Syysleiri 21.-23.9.2018

Yhdistyksen vuoden 2018 syysleiri pidetään 21.-23.9. Paikkaa etsitään ja tietoja päivitetään verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan asian edetessä. Leirille ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet. Samalla se on kuulo- tai tukikoiran koulutukseen kuuluva 2. koulutusviikonloppu. Niille, joilla syysleiri liittyy koulutukseen tai koulutukseen hakemiseen, lähetetään sähköpostitse erillisiä tiedotteita järjestelyjen edetessä.

Seinäkalenteria kootaan taas

Vuodelle 2019 suunnitellaan taas seinäkalenteria. Kuvia nykyisistä, tulevista ja menneistä kuulo- ja tukikoirista sekä ääni- ja tukiapulaisista kannattaa ruveta jo keräämään! Kuvia toivotaan elokuuhun mennessä. Lue lisää

Menneitä

Asiakasvalinnat 2018

Vuodelle 2018 saimme ennätyksellisen paljon asiakashakemuksia kuulo- tai tukikoiran koulutukseen – yli 20. Mukana oli paljon mahtavia koiria ja motivoituneita ihmisiä. Resurssien puitteissa uusiksi asiakkaiksi voitiin ottaan 12 uutta koirakkoa. Monia koirakoita jouduimme jättämään jonoon ensi vuodelle.

Uusien asiakkaiden koulutus alkoi tuttuun tapaan koulutusviikonlopulla 9.–11.3., nyt Partaharjun toimintakeskuksessa.

Naksutin verkkokaupassa

Verkkokauppaamme on tullut yhdistyksen logolla varustettuja naksuttimia! Naksuttimella annat koiralle palautetta nopeasti ja napakasti. Hinta 6 e + toimituskulut. Ostamalla verkkokauppamme tuotteita tuet toimintaamme. Lue lisää

Vuosikokouksessa 25.2. valittiin uusi hallitus

Vuoden 2018 hallitus jatkaa lähes samalla kokoonpanolla kuin viime vuonna. Uutena kasvona hallituksessa aloitti Outi Siirtola. Lue lisää

Mediassa

Tälle palstalle keräämme hiljattain ilmestyneitä kuulo- ja tukikoira-aiheisia juttuja mediasta. Olitko paikallislehdessä? Kerro siitä! info@koiratukena.fi

Loppukevennys

Tulipa kevättiedotteeseen taas monta asiaa ja kalenteriin laitettavaa päivämäärää! Mallia kalenteriin merkkailuun voi ottaa Fingerporista. Tai sitten ei.
Fingerpori 28.3. (Helsingin Sanomat)

Mitä kuulo- ja tukikoirat harrastavat? Kerro meille!

Valtakunnallista koiranpäivää vietetään taas 24.4. Suomen Kennelliitto on julistanut tämän vuoden teemaksi on “Koiraharrastus yhdistää”. Teemalla halutaan muistuttaa yhdessä tekemisen tuomasta hyvinvoinnista niin koiralle kuin ihmisellekin.

Myös monet kuulo- tai tukikoirat sekä sellaisiksi koulutuksessa olevat harrastavat kaikenlaista. Lehdessämme olemme esitelleet kaikkea koiratanssista hukkahajuihin. Seuraava lehtemme ilmestyy sopivasti touko-kesäkuussa, ja siihen haluaisimme kerätä kuvia ja pieniä tarinoita siitä, missä kaikissa puuhissa yhdistyksemme koulutuksessa nyt tai aiemmin olleita koiria nähdään!

22.4. mennessä lähetetyt kuvat, videot ja kertomukset julkaistaan täällä verkkosivuillamme tarpeen mukaan lyhennettyinä ja myöhemmin lehdessä. Viimeistään 6.5. lähetetyt materiaalit ehtivät vielä lehteen.

Jos lähetät materiaalia, kerrothan ainakin tämän: koiran nimi ja rotu, mitä harrastaa, kauanko on harrastanut, kuka on ottanut valokuvan koirasta, ja saako kuvaajan ja tekstin kirjoittajan nimet julkaista (voidaan myös lyhentää, esim. Matti Meikäläinen –> Matti M. tai M.M.)

info@koiratukena.fi

Koira, jolla on päässä Hyvärilä-pipo
Kuva: Suomen kuulo- ja tukikoirat ry

Jäsenmaksu 2018

SKTY FB kansi(1)

Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:n jäsenenä tuet yhdistyksemme toimintaa ja tavoitteita. Järjestämme kuulo- ja tukikoirien koulutustukea ja testausta sekä kuulo- ja tukikoirien käyttäjien edunvalvontaa ja vertaistukea. Koulutustoimintamme toteutuu pääasiassa Veikkauksen tuotoilla, mutta pienelle yhdistyksellemme myös jäsenmaksut ovat tärkeitä.

Kiitos, että olet mukana.

Jos olet jo maksanut jäsenmaksun, voit jättää saamasi sähköpostin huomiotta.

Jäsenmaksu vuodelle 2018 maksetaan yhdistyksen tilille 14.4.2018 mennessä
Nordea IBAN FI15 2044 1800 0157 88
BIC NDEAFIHH
Viestikenttään: jäsenmaksu 2018, Jäsenen Nimi

Kannatusjäsen                  25 e
Varsinainen jäsen             20 e
Perhejäsen*                       5 e

*perhejäsen: samassa osoitteessa asuu varsinainen jäsen tai kannatusjäsen

Etkö vielä ole jäsen, mutta haluaisit liittyä? Täytäthän lomakkeen

 

Lähetämme jäsenillemme lehden kahdesti vuodessa. Sähköpostitse lähetämme uutiskirjeen neljästi vuodessa ja satunnaisia muita tiedotteita.

Jäsenenä saat myös jäsenetuja: saat alennuksia yhdistyksemme tapahtumien osallistumismaksuista, verkkokauppamme valikoiduista tuotteista sekä Koirakoulu Vainuvoiman, Koirapalvelu Vihmerän ja Koirakoulu Vision palveluista. Ilmoitamme ajankohtaisista eduista verkkosivuillamme, lehdessä ja sähköpostitse.

 

Lisätietoja antaa
Järjestösihteeri Tiina Vanhanen // tiina@koiratukena.fi // 040 5007 347

 

Meidät löydät myös verkosta

www.koiratukena.fi
Facebook: Suomen kuulo- ja tukikoirat ry
Twitter: @koiratukena
Instagram: @koiratukena