Asiakkaaksemme ensi vuodelle?

Harkitsetko kuulo- tai tukikoirakoulutusta kauttamme vuodelle 2018? Nyt on aika hakea! Hakemuksia toivotaan viimeistään marraskuun aikana. Käsittelemme vuodelle 2018 hakemukset, jotka ovat saapuneet toimistollemme ennen yhdistyksen hallituksen kokousta 13.12. Muutoin hakemus siirtyy jonoon vuodelle 2019.

Hakemus
Lue lisää vuoden 2018 asiakasvalintojen aikataulusta. Teksti jatkuu kuvan alla.

Kuva: Jasmin Pyykkö
Kuvituskuva. Kuvassa pieni ruskea koira (brasilianterrieri) katsoo kameraan. Koiralla on keltainen sadeasu ja vihreät liivit, joissa on Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:n logo ja teksti "Koulutuksessa -- älä häiritse". Taustalla on ruohoa ja kauempana seisovien kahden ihmisen jalat.

 

Asiakashaastattelut

Asiakasvalinnat tehdään tammi-helmikuussa hakemusten ja haastattelujen perusteella. Haastatteluille on kolme vaihtoehtoa:

1) Haastatteluja järjestetään tammikuussa muutamalla paikkakunnalla. Hallitus päättää, ketkä haastatellaan, kokouksessaan 13.12. Tämän jälkeen otamme heti yhteyttä. Jos sinua ei vielä ole haastateltu ja haastattelun suhteen on erityisiä huomioitavia seikkoja (esim. aikataulut), otathan yhteyttä.

2) Osa haastatteluista on tehty aikataulusyistä jo syysleirillä syyskuussa. Jos sinut on haastateltu, otamme yhteyttä tammi-helmikuussa.

3) Jos olet jo jonkun yhteistyökouluttajamme asiakas, ja mainitsit siitä hakemuksessasi, pyydämme kouluttajalta koulutuksestanne lyhyttä lausuntoa. Kokouksessaan 13.12. yhdistyksen hallitus päättää, korvaako saatu lausunto haastattelun kokonaan. Ilmoitamme siitä 13.12. jälkeen. Jos olet jo yhteistyökouluttajamme asiakas muttet maininnut asiasta hakemuksessasi, otathan yhteyttä.

 

Koulutusviikonloppu  9.–11.3. Pieksämäellä

Asiakkaiksi valituille koulutus alkaa yhteisestä viikonlopusta  9.–11.3. Pieksämäellä, Partaharjun toimintakeskuksessa. Merkitsethän viikonlopun jo nyt kalenteriisi!

Perjantaina 9.3. emme järjestä ohjelmaa, vaan tuolloin on vain mahdollisuus saapua paikalle. On myös mahdollista saapua vasta lauantaiaamuna 10.3. Yleensä olemme aloittaneet noin klo 9. Sunnuntaina 11.3. lopetamme iltapäivällä.

Ohjelmassa on muun muassa yhdistykseen, koulutukseen ja muihin tutustumista, keskustelua koiranpidosta, koulutusliivien sovittelua ja mukavaa yhdessäoloa.

Koulutusviikonloppuun odotetaan noin 15 koiraa ja 30 ihmistä. Jakaannumme kahteen tai kolmeen ryhmään osaksi aikaa. Lapset ovat tervetulleita, mutta heille ei järjestetä erillistä ohjelmaa. Voimme tuoda paikalle esimerkiksi lautapelejä ja koira-aiheista puuhamateriaalia.

Majoitumme Partahovin ja Harjuhovin huoneisiin. Hoidamme varaukset keskitetysti yhdistyksen toimistolta. Viikonlopusta tehdään asiakkaiksi valituille erillinen ilmoittautumislomake. Viikonlopun hinta asiakkaille on noin 50–80 euroa/hlö + matkat.

Jos tarvitset esimerkiksi viittomakielen tulkkia tai kirjoitustulkkia, otathan yhteyttä kun asiakasvalinnat on tehty. Tulkkaukset järjestetään asiakkaiden omista Kela-tunneista. Jaamme esimerkiksi viittomakielisten asiakkaiden yhteystiedot heidän luvallaan heille toisilleen, jotta tulkkitunteja voidaan jakaa.

 

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa yhdistyksen järjestösihteeri Tiina Vanhanen:
info@koiratukena.fi
040 5007 347
Facebook: Tiina Koiratukena

Muuten toimintaamme voi seurata nettisivuilta (www.koiratukena.fi) ja Facebook-seinältämme (Suomen kuulo- ja tukikoirat ry) sekä Instagramissa ja Twitterissä (molemmissa @koiratukena).