Ilmoittautuminen syysleirille 21.-23.9.2018 TÄYNNÄ

Kuvituskuva. Edustalla nurmikko, jolla on keltaisia lehtiä. Taustalla keltainen talo. Keskellä koira, joka nuuhkii maata. Oikeassa reunassa näkyy seisovien ihmisten jalkoja.

 

7.9.2018
ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:n syysleiri tulee taas! Tällä kertaa suuntaamme Pitkäjärven vapaa-ajankeskukseen Kokemäelle. Viikonloppu on yhdistyksemme jäsenille ja toiminnasta kiinnostuneille leiriviikonloppu, ja koulutuksessa oleville koulutusviikonloppu.

PAIKKA: Pitkäjärven vapaa-ajankeskus, Kokemäki
AIKA: 21.-23.9. (pe 21.9. vain saapuminen, saapua voi myös la 22.9. aamuna)
OHJELMA: julkaistaan lähempänä leiriä
MAJOITUS: Mökkejä, joissa kussakin neljä huonetta omalla pikku kylpyhuoneella, yhteinen oleskelutila jossa TV, kahvinkeitin, pieni jääkaappi mm. koiranruualle. Mahdollisuus myös majoittua muualla,
jolloin osallistumismaksu puoleen hintaan.
RUOKAILUT: järjestetään päärakennuksessa (kuten koulutuksetkin) ja ne kuuluvat osallistumismaksuun

 

Tänä syksynä aloitamme poikkeuksellisesti kuuden koirakon lisäryhmän Ladies Kennel Clubin tuella. Kuten viime vuonna, nytkin jakaannumme ryhmiin muun muassa sen mukaan, onko koirakko koulutuksessa, ja missä vaiheessa koulutusta ollaan. Ohjelma siis eroaa osallistujien kesken hieman sen mukaan, onko osallistuja paikalla leiriläisenä vai ensimmäistä tai toista koulutusviikonloppuaan suorittavana.

Koulutuksessa olevat asiakkaat ovat etusijalla ilmoittautumisessa, ja heille olemme laskeneet tietyn kiintiön osallistujamäärästä. Odotamme paikalle yhteensä noin kolmeakymmentä koiraa ja viittäkymmentä ihmistä. Emme sijoita toisilleen vieraita koiria samoihin huoneisiin.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 31.8. asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Otamme tarvittaessa ihmisiä jonotuslistalle.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE


Saapuminen
Paikalle voi saapua perjantaina 21.9. illalla tai lauantaina 22.9. ennen klo 9. Ohjelma alkaa lauantaiaamuna. Sunnuntaina 23.9. ohjelma päättyy iltapäivällä.


Ohjelmasta

Ohjelmassa on tiedossa muun muassa lajiesittelyitä, koiran hyvinvointia, koulutuksen aloittaneille tutustumista yhdistyksen toimintaan ja koulutuksessa pidempään olleille ympäristötestin harjoittelua. Tarkka ohjelma  aikatauluineen julkaistaan ja lähetetään ilmoittautuneille ennen leiriä.


Osallistumismaksut
Leiristä lähetetään ilmoittautuneille erillinen lasku ennen leiriä.

yhdistyksen jäsenet: aikuiset 60e/hlö, lapset alle 15 v. 10 e/hlö
muut: aikuiset 80 e/hlö, lapset alle 15 v. 15 e /hlö

Henkilöt, jotka eivät yövy leirikeskuksessa TAI yöpyvät omassa asuntovaunussa tai teltassa, saavat osallistua leirille puoleen hintaan.

Huomoitavaa? Kysymyksiä?

Ilmoittautumislomakkeen lopussa kysytään erityisesti huomioitavia seikkoja. Jos lomake tuottaa hankaluuksia tai sinulla on kysyttävää, käännythän järjestösihteeri Tiina Vanhasen puoleen Facebookissa (Tiina Koiratukena) tai sähköpostitse, info@koiratukena.fi