Ilmoittautuminen syysleirille 27.-29.9.2019 alkanut!

Syysleiri 2019

Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:n syysleiri tulee taas! Tällä kertaa suuntaamme Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskukseen Nurmekseen, Pohjois-Karjalaan. Viikonloppu on yhdistyksemme jäsenille ja toiminnasta kiinnostuneille leiriviikonloppu, ja koulutuksessa oleville toinen koulutusviikonloppu.

PAIKKA: Hyvärilän Nuoriso- ja matkailukeskus Nurmeksessa
AIKA: 27.-29.9. (pe 27.9. vain saapuminen, saapua voi myös la 28.9. aamuna)

Ohjelma julkaistaan lähempänä leiriä. Toiminta tapahtuu pääasiassa Navetassa tai ulkona.

Kuten viime vuonna, nytkin jakaannumme ryhmiin muun muassa sen mukaan, onko koirakko koulutuksessa vai ei.

Koulutuksessa olevat asiakkaat ovat etusijalla ilmoittautumisessa, ja heille olemme laskeneet tietyn kiintiön osallistujamäärästä. Odotamme paikalle yhteensä noin kahtakymmentä koiraa ja neljääkymmentä ihmistä. Emme sijoita toisilleen vieraita koiria samoihin huoneisiin.


Ilmoittautuminen // MUOKATTU 6.9.

Ilmoittautumista on jatkettu 15.9. saakka. Otamme tarvittaessa ihmisiä jonotuslistalle.

Ilmoittautumislomake


Saapuminen
Paikalle voi saapua perjantaina 27.9. illalla klo 15 alkaen, tai lauantaina 28.9. ennen klo 9. Ohjelma alkaa lauantaiaamuna. Sunnuntaina 29.9. ohjelma päättyy iltapäivällä.

Saapuminen perjantaina: Iltapalaa on tarjolla perjantaina klo 18-20. Avaimet saat päärakennuksen vastaanotosta. Jos saavut paikalle klo 20 jälkeen, ilmoitathan siitä etukäteen. Vastaanotto sulkeutuu klo 20, ja sen jälkeen avaimet saa järjestösihteeri Tiinalta sovitusti.

Saapuminen lauantaina: Syömme aamiaista klo 8-9 päärakennuksessa. Ohjelma alkaa tilassa, jonka nimi on Navetta. Saat avaimet huoneeseesi aulasta.

Miten paikalle
Nurmekseen pääsee oman auton lisäksi junalla ja linja-autolla. Jos verkkopalvelut eivät tarjoa yhteyttä oman paikkakuntasi ja Nurmeksen välillä, kokeile vaihtoehtoa Joensuu-Nurmes. Julkisilla liikennevälineillä tulijat voivat esimerkiksi sopia etukäteen taksin jaosta perille saakka. Tästä kannattaa ottaa yhteyttä etukäteen järjestösihteeri Tiinaan.


Ohjelmasta

Ohjelmassa on tiedossa muun muassa lajiesittelyitä, koiran hyvinvointia, koulutuksen aloittaneille tutustumista yhdistyksen toimintaan ja koulutuksessa pidempään olleille ympäristötestin harjoittelua. Tarkka ohjelma  aikatauluineen julkaistaan ja lähetetään ilmoittautuneille ennen leiriä.


Osallistumismaksut
Leiristä lähetetään ilmoittautuneille erillinen lasku ennen leiriä.

yhdistyksen jäsenet: aikuiset 60e/hlö, lapset alle 15 v. 10 e/hlö
muut: aikuiset 80 e/hlö, lapset alle 15 v. 15 e /hlö

Henkilöt, jotka eivät yövy leirikeskuksessa, osallistuvat leirille puoleen hintaan.

Majoitus Omat huoneet Rantatuvassa. Käytävillä WC:t, suihkut ja pienet yhteiskeittiöt, joiden jääkaapeissa voi säilyttää omia ihmisten ja koirien ruokia. Mahdollisuus myös majoittua muualla, jolloin osallistumismaksu puoleen hintaan.
Ruokailut järjestetään päärakennuksessa (Kartanohotelli)  ja ne kuuluvat osallistumismaksuun.

Esteettömyys, tulkit, kuuloesteettömyys
Yhdistyksellä on käytössään FM-laite. Kerrothan etukäteen, jos haluat käyttää sitä. Tulkit tilataan itse. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään erikseen, onko tulkkaukselle tarvetta. Yhteystiedoksi tulkeille voi antaa järjestösihteeri Tiinan tiedot.

Tilat ovat esteettömät niin, että ruokailutoihin kierretään sivuovesta, ja majoitustiloissa ensimmäinen kerros on esteetön. Tilojen  esteettömyydestä on lisätietoa Hyvärilän verkkosivuilla. Kerrothan ilmoittautumislomakkeessa esteettömyystarpeista, jotta osaamme varata sinulle oikeanlaisen huoneen ja ottaa sinut muutenkin huomioon. Ota tarvittaessa yhteyttä järjestösihteeri Tiinaan.

Huomoitavaa? Kysymyksiä?

Ilmoittautumislomakkeen lopussa kysytään erityisesti huomioitavia seikkoja. Jos lomake tuottaa hankaluuksia tai sinulla on kysyttävää, käännythän järjestösihteeri Tiina Vanhasen puoleen Facebookissa (Tiina Koiratukena) tai sähköpostitse, info@koiratukena.fi