Jäsenmaksukirje 2017

Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:ssä on jälleen aika tarkistaa jäsenrekisteri ja kerätä jäsenmaksut. Etkö vielä ole jäsen, mutta haluaisit liittyä? Nyt jäsenhakemuksen voi lähettää näppärällä lomakkeella! Voit myös lähettää samat tiedot sähköpostitse, info@koiratukena.fi

Koirienkoulutustoimintaamme tuetaan Veikkauksen tuotoilla, mutta näin pienelle yhdistykselle myös jäsenmaksut ovat merkittävä tulonlähde. Jäsenetuina muun muassa leirimme ovat edullisempia! Seuraavan kerran leireilläänkin Kunkkulan koirakeskuksessa Keski-Suomessa 9.-10.9.2017 (paikalle voi jo saapua perjantaina 8.9.). Kerromme asiasta lisää kesätiedotteessa, joka ilmestyy kesäkuun aikana!

Saathan neljä kertaa vuodessa ilmestyvän tiedotteemme sähköpostiisi? Jos et, voit tilata tästä linkistä tai lähettää sähköpostia.

Mikäli yhteystiedoissanne on ilmaantunut muutoksia viimeisen kahden vuoden aikana tai niihin on tulossa muutoksia, ilmoitattehan asiasta. Muutosilmoitukset voitte ilmoittaa osoitteeseen info@koiratukena.fi tai 040 5007 347.

Osa teistä onkin jo maksanut jäsenmaksunsa etuajassa. Kiitos siitä!

Jäsenasioihin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Toimiston Tiinaan: info@koiratukena.fi tai 040 5007 347.
Kiittäen,

Suomen kuulo- ja tukikoirat ry

 

 

Viestikenttään: Kenen jäsenmaksu, jäsentyyppi

Saajan tilinumero IBAN

FI15 2044 1800 0157 88

BIC

NDEAFIHH

Saaja Suomen kuulo- ja tukikoirat ry Tilisiirto

 

Jäsenmaksut

Varsinainen jäsen             20 €

Perhejäsen                         5 €

Kannatusjäsen (henkilö)       25 €

Maksaja  

 

 

 

Allekirjoitus Viite
Tililtä nro Eräpäivä    30.8.2017 Eur

 

Koira työssä SKTY Minna Tallberg4