Jutut ja kuvat kevätkauden lehteen viimeistään 6.5.2018

Yhdistyksen lehti ilmestyy tänäkin vuonna kahdesti, seuraavan kerran touko-kesäkuussa. Kuulo- ja tukikoiralehdessä julkaistaan julkaistaan yhdistyksen tiedotteita, koirien kuulumisia, reportaaseja ja vinkkejä koira-arkeen. Lehti toteutetaan pääasiassa vaaehtoisvoimin. Lehti lähetetään painettuna yhdistyksen jäsenille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Myöhemmin se julkaistaan myös netissä. Lisäksi yksittäisiä juttuja voidaan sovitusti julkaista täällä verkkosivuillamme.

Kiinnostaisiko sinua lehteen kirjoittaminen? Onko sinulla ja koirallasi vaikka harrastus, josta haluaisit kirjoittaa? Tai haluaisitko jakaa kokemuksiasi? Teksti voi olla julkaistu myös aiemmin vaikka omassa blogissasi. Myös esimerkiksi valokuvat, piirrokset, koiranruokareseptit, sarjakuvat, yms. ovat tervetulleita. Lehdessä voi käyttää suomea, ruotsia ja englantia. Viittomakielisiä videoita voidaan julkaista yhdistyksen blogissa ja laittaa lehteen maininta aiheesta. Myös toiveita jutuista voi esittää, vaikkei itse haluaisi lehteen kirjoittaa.

Kaikki seuraavan lehden jutut tulee toimittaa järjestösihteeri Tiina Vanhaselle viimeistään sunnuntaina 6.5. sähköpostitse: info@koiratukena.fi

Oikoluemme jutut. Lehden päätoimittaja ja taittaja on Jasmin Pyykkö. Lehdessä voi myös olla ostettua mainossisältöä.

Kuvituskuva. Kuulo- ja tukikoiralehden 1-2016 kansi. Kuvassa kaksi kuulokoiraa: etualalla bostoninterrieri, takana isompi musta koira.