Haluatko kanssamme Koiramessuille 2016?

Kiinnostaisiko Koiramessuille osallistuminen yhdistyksen tiskillä sunnuntaina 11.12.?

Koiramessut 2016 pidetään Helsingin Messukeskuksessa 10.-11. joulukuuta. Suomen kuulo- ja tukikoirat ry on messuilla mukana hyötykoiraosastolla. Osastolla on useita tiskejä, joilla eri hyötykoiratoimijat esittelevät toimintaansa. Minä olen paikalla koko viikonlopun, ja mukaan kaivataan myös koirakoita.

Paikalla on tarkoitus olla parin tunnin pätkissä aina yksi koirakko kerrallaan. Omistajat voivat kertoa messukävijoille kokemuksiaan kuulo- tai tukikoiran arjesta ja koiran kouluttamisesta. Jaamme myös esitteitä ja yhdistyksen lehtiä. Koiramessut tarjoaa esittelijöille päiväkohtaisen lipun ja koiralle kulkuluvan. Yhdistyksen pisteellä olijat voivat siis vapaaehtoistyönsä ohessa ennen tai jälkeen kiertää alueella. HUOM! Otathan koiran rokotustodistuksen mukaan, sitä voidaan kysyä alueelle tultaessa!

Lauantaille 10.12. on tullut jo valmiiksi innokkaita vapaaehtoisia tarpeeksi, kiitos tästä! Nyt olisi sunnuntaille 11.12. tarvetta muutamalle koirakolle. Mukana voi olla valmis tai koulutuksessa oleva koira, kunhan messuhässäkkä ei häiritse sitä liikaa. Minulle on kerrottu, että tiskin taakse voi mennä lepäämään (ainakin koira).

Kiinnostuitko? Lähetäthän minulle sähköpostia (tiina@koiratukena.fi) tai viestiä Facebookin messengerissä (Tiina Koiratukena).

Koiramessut 2016
HUOM! Sivuilla alkaa soida musiikki kun se avataan, kannattaa ehkä laittaa tietokoneesta ääni pois jos se haittaa.

Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:n ja muita hyötykoiratoimijoita löydät messuoppaasta sivulta 18 alkaen.
Messuopas

Terveisin
Tiina, järjestösihteeri