Kauppa

Mainosbanneri, jota klikkaamalla pääset verkkokauppaamme.. Keskellä teksti "Suomen kuulo- ja tukikoirat ry VERKKOKAUPPA". Vasemmassa reunassa kultainennoutaja, joka juoksee kohti kameraa.

Verkkokaupastamme löydät esimerkiksi lippuja ajankohtaisiin tapahtumiimme, kortteja ja kalenterimme. Samalla tuet toimintaamme. Pienistä puroista kasvaa iso joki. Kiitos siis tuestasi!

Ostoksille

Alennukset

Yhdistyksen jäsenet saavat alennuksia valikoiduista tuotteista.Tällöin tuotteen kohdalla voi valita joko jäsenhinnan tai muun henkilön hinnan. Jäsenalennukset koskevat sekä varsinaisia jäseniä, perhejäseniä että kannatusjäseniä.

Sama jäsen voi tilata tavaroita useita kappaleita jäsenhintaan. Pidätämme oikeuden tarkistaa Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:n jäsenluettelon ennen tuotteen toimitusta.

Kun kyseessä on lipputilaus, jäsenhintaisen lipun voi käyttää vain yhdistyksen jäsen. Voimme tarkistaa jäsenluettelon sekä ennen tapahtumaa että ovella.


Maksutavat ja hinnat

Verkkokauppamme maksuliikenteestä vastaa Klarna. Vaihtoehtoja ovat kortilla maksaminen, verkkopankki ja lasku. Jos nämä maksutavat eivät sovi, ota yhteyttä (tiedot alla).

Asiakas maksaa toimituskulut toimitustavan mukaan. Vaihtoehdot esitellään verkkokaupassa ennen kaupan vahvistamista.

Emme ole arvonlisäverovelvollisia, koska yhdistyksemme toiminta on yleishyödyllistä ja myyntitoiminta pienimuotoista. Tuotteiden ALV-merkintä verkkokaupassamme on 0% ja myyntihinnat ovat lopullisia (+ mahdolliset toimituskulut).


Yhteys

Jos sinulla herää kysyttävää tuotteista tai maksutavoista, otathan yhteyttä:

info@koiratukena.fi
040  5007 347