Kaupunkitesti Helsingissä lauantaina 27.4.2019

Tekstiä kuvan sisällä. Kuvassa taustalla vihreällä värjätty käsi, joka pitelee kahvikuppia ja mappia, jossa on yhdistyksen logo. Päällä teksti: "Kaupunkitesti Helsingissä lauantaina 27.4.2019, ilmoittaudu viiimeistään 20.4. info@koiratukena.fi. ID-kortin uusijat voivat myös suorittaa vaihtoehtoisesti vanhanmallisen ympäristötestin.

Helsingin keskustassa pidetään kaupunkitesti lauantaina 27.4.2019 iltapäivällä ja alkuillasta. Kellonajat sovitaan erikseen.

Ilmoittautumiset sähköpostitse viimeistään 20.4.  info@koiratukena.fi
Ilmoittautumiset kuitataan. Mukaan mahtuu rajallinen määrä koirakoita. Testiin menee n. tunti per koirakko, sisältäen lyhyen loppukeskustelun testaajien kanssa.

Mukaan voivat ilmoittautua vain yhdistyksen koulutuksessa olevat koirakot ja ID-kortin uusijat. ID-kortin uusijat voivat suorittaa joko kaupunkitestin tai vanhanmallisen ympäristötestin. Koulutuksessa olevista mukaan voivat ilmoittautua koirakot, joille kouluttaja on suositellut osallistumista. ID-kortit ovat voimassa kaksi vuotta, ja uusimisen edellytyksenä on ympäristötestin suorittaminen. Kun testi on suoritettu vuoden 2019 aikana, se on voimassa vuoden 2021 loppuun.

 

Kaupunkitestin sisältö

Vanhanmallisen ympäristötestin sisältö