Keistä Vuoden vapaaehtoinen ja Vuoden koirakko 2019?

Lancashirenkarjakoira on Tean sylissä oikealla. Vasemmalla Hanna Pekkarinen hieman kumartuneena raidallisessa paidassa. Hanna rapsuttelee Berttaa, joka nuolee hänen kasvojaan. Tea katsoo Berttaa ja Hannaa hymyillen.

Kuvassa oikealla Vuoden koirakko 2017 Tea Mattila-Kähkölä ja kuulokoiraksi sittemmin valmistunut Bertta. Vasemmalla heitä onnittelee yhdistyksen hallituksen jäsen Hanna Pekkarinen.

 

Nyt on taas aika ehdottaa Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:n Vuoden vapaaehtoista ja Vuoden koirakkoa! Voit ehdottaa molempia tai vain toista, ja antaa halutessasi perusteluja. Ehdotuksia kerätään 1.9. asti.  Tämän jälkeen yhdistyksen hallitus päättää, keille nämä arvonimet tänä vuonna annetaan! Valitut kutsutaan kunniavieraiksi Kuulo- ja tukikoirapäivään Helsinkiin 26. lokakuuta. Tarvittaessa palkinnot voidaan postittaa.

Vuoden vapaaehtoinen voi olla kuka tahansa yhdistyksen eteen vapaaehtoisena aikaansa ja panostaan antanut henkilö. Vuoden koirakko voi olla mikä tahansa tänä vuonna jollain tavalla kunnostautunut yhdistyksen kautta valmistunut tai koulutuksessa oleva koirakko. Viime vuonna Vuoden vapaaehtoisena palkittiin testaaja ja koulutusviikonloppujen vapaaehtoinen Janda Käyhkö, ja Vuoden koirakkona Outi Siirtola ja kuulo- ja tukikoira Ada.

Viime vuonna kä ansaitsevat sinusta erityisesti kiitoksia tänä vuonna? Voit antaa ehdotuksesi tällä lomakkeella tai sähköpostitse info@koiratukena.fi