ILMOITTAUTUMISAIKAA PIDENNETTY Kiva Koirakansalainen -testi 9.12., Nurmijärvi

kuulokoira SKTY Minna Tallberg 1PÄIVITYS 28.11.: Ilmoittautumisaikaa on pidennetty 2.12. asti

Suomen kuulo- ja tukikoirat ry järjestää Kiva Koirakansalainen -testin Koirakoulu Vision tiloissa Nurmijärvellä sunnuntaina 9.12. klo 10-14. Suoritetusta testistä saa Kiva-Teamin Kiva Koirakansalainen -diplomin. Testi järjestetään sisähallissa. Varauduthan kuitenkin säänmukaiseen varustukseen. Koiraa kohden aikaa menee noin puoli tuntia, ja osan aikaa vuoroa voi joutua odottamaan ulkona.

Testissä testataan koiran käytöstä. Lue lisää testin sisällöstä

Ilmoittaudu viimeistään 25.11. Paikkoja on rajoitetusti. Osallistumisesta lähetetään lasku ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Hinnat

Yhdistyksen jäsenet ja asiakkaat (eli kuulo- tai tukikoirakoulutuksessa olevat): 25 e/koirakko
Muut: 35 e/koirakko

Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys, ja osallistumismaksuilla pyritään ensisijaisesti kattamaan testin järjestämisestä syntyviä kustannuksia.

 

ILMOITTAUTUMINEN (viim. 2.12.2018)
Vastuut ja velvollisuudet

Noudatamme Suomen Kennelliiton rokotusmääräyksiä. Varaudu rokotuskortin tarkastukseen ja huomioi varoajat.

Yhdistyksen tapahtumiin osallistuvat ovat vastuussa omasta ja koiransa turvallisuudesta. Suosittelemme ihmisille jäykkäkouristusrokotetta ja vapaa-ajanvakuutusta.


Esteettömyys ja muut huomioitavat asiat

Yhdistyksellä on käytössä kuulon apuväline FM-laite. Laitteesta on hyötyä, jos sinulla on kuulolaite tai sisäkorvaistute, jossa on induktiosilmukkaa varten T-asetus. Kerrothan ilmoittautumislomakkeen Muuta huomioitavaa -kohdassa, jos haluat käyttää laitetta.

Toivomme että myös esimerkiksi tulkeista, henkilökohtaisista avustajista, merkittävistä apuvälineistä kuten pyörätuolista yms. kerrottaisiin samassa Muuta huomioitavaa -kohdassa, jotta voisimme ottaa erilaiset tilanteet ja tarpeet huomioon.

Asiakkaille

Asiakkaalla tarkoitamme henkilöä, jonka koira on yhdistyksemme kautta kuulo- tai tukikoirakoulutuksessa. Ensi vuodesta (2019) alkaen edellytämme asiakkailtamme Kiva Koirakansalainen -testin suoritusta ennen omaa käytöstestiämme. Vuodesta 2020 alkaen sitä edellytetään jo ennen kuulo- tai tukikoirakoulutukseen hyväksymistä. Kiva Koirakansalainen testin voi kuitenkin suorittaa missä tahansa, ei välttämättä yhdistyksemme kautta. Lue lisää muutoksesta


Lisätiedot ja tiedustelut

Järjestösihteeri Tiina Vanhanen, info@koiratukena.fi