Koiramessujen 2018 vapaaehtoishaku 8.11. asti

Koiramessujen tiski. Karkkikulhon edessä istuu leikkisammakkoKoiramessut lähestyvät taas! Vuoden 2018 messut pidetään  15.16. joulukuuta Helsingin Messukeskuksessa. Koiramessut on Suomen suurin koiratapahtuma, ja myös Suomen kuulo- ja tukikoirat ry on mukana.

Jälleen kutsumme yhdistyksen asiakkaita koirineen esittelemään toimintaamme tiskillemme.  Jos olet koirasi kanssa koulutuksessamme, tai jos sinulla on kauttamme valmistunut kuulo- tai tukikoira, olette hyvin tervetulleita kertomaan messukävijöille koulutuksestamme. Pisteemme on Suomen Kennelliiton Hyötykoira-alueella.

Ilmoittaudu viimeistään torstaina 8. marraskuuta järjestösihteeri Tiinalle: sähköpostitse osoitteeseen tiina@koiratukena.fi TAI Facebook Messengerissä. Kerrothan myös, haluatteko tulla mukaan lauantaina, sunnuntaina, vai molempina päivinä.

Yhdistys järjestää vapaaehtoisille päiväkohtaiset koirien kulkuluvat, joilla sisään pääsee aina yksi koira ja yksi ihminen. Koirattomille vapaaehtoisille annetaan vapaalippu. Kulkuluvalla tai lipulla voi liikkua messualueella koko päivän ajan. Tiskille sovitaan tunnin tai parin vuorot, mutta tiskille saa tulla muutenkin viettämään aikaa ja tapaamaan kuulo- ja tukikoiraihmisiä. Valitettavasti emme tänä vuonna ole saamassa parkkilippuja jaettaviksi. Järjestösihteeri Tiina on mukana messuilla koko viikonlopun ja tiedottaa ilmoittautuneille aikatauluista lähempänä tapahtumaa.

Messuille tulevilta koirilta tarkastetaan rokotuskortit ovilla Suomen Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti.  Huolehdithan siis etukäteen, että rokotukset ja varoajat ovat kunnossa.