Koirat mukaan seinäkalenteriin!

Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:ssä puuhataan vuodelle 2018 seinäkalenteria! Tulisiko sinun koirasi mukaan? Kuvia toivotaan lähetettäväksi kevään ja kesän aikana! Kalenteri halutaan julkaista syksyllä, jotta se ehtii myyntiin syyskuiselle leirillemme.

Kuulo- ja tukikoirakalenterissa 2018 halutaan joka kuukausi nostaa esiin eri koira, joka on ollut yhdistyksemme piirissä koulutuksessa. Koira voi olla valmistunut, koulutuksessa, kuulo- tai tukikoira, ääniapulainen, uusi tuttavuus meille tai jo joukostamme poistunut. Kalenterin myynnillä halutaan kerätä yhdistykselle varoja ja nostaa tietoisuutta kuulo- ja tukikoirista. Seinäkalenteri on yhdistyksen ensimmäinen ja sen julkaisu on osa kuulokoirien juhlavuotta.

Toivomme kuvia ja pieniä esittelyjä koirista, esimerkiksi:
“Musti, kuulokoira, dalmatialainen. Musti tykkää uimisesta ja makkarasta. Mustista tuli kuulokoira vuonna 2010.”

Kuvien tulee olla vaakatasossa. Julkaisemme kuvan yhteydessä kuvaajan nimen, ellei toisin toivota. Jos kuva julkaistaan, omistaja saa kalenterin kiitokseksi maksutta.

Toivomme koiran pitävän kuvassa kuulo- tai tukikoiran merkkejä tai koulutusliivejä. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä! Kuvia toivotaan sisältä, ulkoa, eri keleistä!

Kuvat ja tekstit toivotaan 1.8. mennessä osoitteeseen: info@koiratukena.fi

Lelukoira, jolla on kuulokoiravaljaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä esimerkkiä kalenterikuvasta näyttää pehmolelu. Kuva: Satu Rusi