Syysleiri 21.-23.9.2018 Kokemäellä

 Kuvituskuva. Edustalla nurmikko, jolla on keltaisia lehtiä. Taustalla keltainen talo. Keskellä koira, joka nuuhkii maata. Oikeassa reunassa näkyy seisovien ihmisten jalkoja.Kuva: Suomen kuulo- ja tukikoirat ry

Syysleiri pidetään Pitkäjärven vapaa-ajankeskuksessa Kokemäellä 21.-23.9.2018. Leiri on avoin kaikille toiminnastamme kiinnostuneille. Samalla se on koulutuksessa oleville 2. koulutusviikonloppu. Leiriläisten ja koulutusviikonlopussa olevien ohjelmat eroavat hieman toisistaan.

Olimme Pitkäjärvellä viimeksi koulutusviikonlopussa keväällä 2017. Tilat ovat esteettömät. Majoitumme mökeissä, joissa on kussakin neljä huonetta, joissa on omat WC:t ja suihkut (inva-WC päärakennuksessa). Päärakennuksessa pidetään sisällä tapahtuva koulutus ja ruokailut.Yhdistyksen hallitus päätti paikasta viime kokouksessaan. Kokouksessa todettiin, että vaihtoehdoista se oli meille realistisin tiloiltaan ja hinnaltaan.

Valitettavasti joudumme myös nostamaan hieman leirin hintoja.

Aiempien vuosien hinnat:
yhdistyksen jäsenet: aikuiset 50e/hlö, lapset alle 15n v. 5 e/hlö
muut: aikuiset 70 e/hlö, lapset alle 15 v. 10e /hlö

Syysleiri 2018:
yhdistyksen jäsenet: aikuiset 60e/hlö, lapset alle 15 v. 10 e/hlö
muut: aikuiset 80 e/hlö, lapset alle 15 v. 15 e /hlö

Taustalla on se, ettei budjettimme muuten taivu asianmukaisiin tiloihin. Osallistujamäärät ovat koko ajan kasvussa asiakasmäärien kanssa. Osallistumismaksut eivät kata koulutusviikonloppujen kuluja kokonaan, vaan ison osan niistä maksaa STEA Veikkauksen tuotoilla. STEA:n tuki ei ole valitettavasti noussut samaan tahtiin osallistujamäärän kanssa. Vanhoilla hinnoilla emme olisi kattaneet odotettavia kuluja tarpeeksi. Budjettimme 2018 (PDF)

Syysleirin teema on vuosittain hyvinvointi. Ohjelmaa suunnitellaan vasta, mutta teemaa lähestytään eri tavalla kuin viime vuonna.

Tiedotamme lisää nettisivuillamme ja sähköpostitse suunnittelun edetessä.