Syystiedote 2017

Syksyinen tervehdys!

Taas on aika kausitiedotteen! Kausitiedotteemme on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä sähköinen uutiskirje, jossa tiivistämme yhdistyksen kulumiset tiukaksi paketiksi. Tällä kertaa muun muassa kerrotaan uudesta verkkokaupasta ja etsitään Vuoden vapaaehtoista ja Vuoden koirakkoa.

Seuraava kausitiedote tulee talvella. Muuten toimintaamme voi seurata nettisivuilta (www.koiratukena.fi) ja Facebook-seinältämme (Suomen kuulo- ja tukikoirat ry) sekä Instagramissa ja Twitterissä (molemmissa @koiratukena).

Tiedotteemme voi  tilata tai tilauksen perua omilla lomakkeillaan.

Terveisin,
Järjestösihteeri Tiina
tiina@koiratukena.fi
Facebook: Tiina Koiratukena

Ajankohtaista

 

Kuulo- ja tukikoirapäivä 28.10.

Koira oppii – oppiiko ihminen? Onko olemassa vaarallisia koiria?

Luentoja koiranomistajille, arpajaiset, tietoa Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:stä — Kuulo- ja tukikoirapäivässä 28.10. on vaikka mitä! Ostamalla lipun myös tuet yhdistyksemme toimintaa.

Kuulo- ja tukikoirapäivässä luennoi eläinlääkäri, ELT Merja Hellemann. Hellemannilla on vuosikymmenten kokemus koiramaailmasta ja eläinten kouluttamisesta.

PAIKKA: Valkea talo, Ilkantie 4, Helsinki
AIKA: 28.10.2017 klo 12-15

Lue lisää

Ehdota Vuoden vapaaehtoista ja Vuoden koirakkoa 1.10. mennessä

Nyt on taas aika ehdottaa Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:n Vuoden vapaaehtoista ja Vuoden koirakkoa 2017! Voit ehdottaa molempia tai vain toista, ja antaa halutessasi perusteluja. Ehdotuksia kerätään 1.10. asti. Voit antaa ehdotuksesi verkkolomakkeella tai sähköpostitse info@koiratukena.fi

Tämän jälkeen yhdistyksen hallitus päättää, keille nämä arvonimet tänä vuonna annetaan! Valitut kutsutaan kunniavieraiksi Kuulo- ja tukikoirapäivään 28.10. (Valkea talo, Helsinki) ja palkitaan siellä.

Verkkokauppa avattu, kalenteri myynnissä!

Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:n seinäkalenteri 2018 on nyt myynnissä! Kalenteri on yhdistyksemme ensimmäinen, ja se on toteutettu kuulokoirien juhlavuoden 2017 kunniaksi.

Joka kuukauden kohdalla esitellään yksi yhdistyksemme kautta koulutuksessa nyt oleva tai aiemmin ollut koira. Samalla kerrotaan koirien tehtävistä. Kalenteriin on merkitty pyhäpäivät punaisella.

Hinta on 10 e/kpl yhdistyksen jäsenille ja 12 e/kpl muille. Lisäksi hintaan lisätään postitettaessa postimaksut. Kalenteria voi ostaa verkkokaupastamme ja tapahtumistamme. Kalenteria tukee Nutrolin. Kalenterin myyntivoitot käytetään yhdistyksen toimintaan.

Tulevaa

Mukaan Koiramessuille 8.–10.12.2017

Koiramessut järjestetään tänä vuonna kolmipäiväisinä, 8.–10.12.2017. Suomen kuulo- ja tukikoirat ry osallistuu messuille omalla tiskillään Kennelliiton hyötykoira-alueella. Paikka on Helsingin Messukeskus.

Mukana menossa on perjantaista sunnuntaihin ainakin järjestösihteeri Tiina, ja joukko vapaaehtoisia koirien kanssa tai ilman. Koirat voivat olla mitä vaan, valmiita tai koulutuksessa! Paikalla ollaan parin tunnin vuoroissa (Tiina lähes koko ajan). Vapaaehtoiset pääsevät maksutta alueelle osallistumispäivänä.

Laitathan päivät jo kalenteriisi! Lisätietoja tulossa lähempänä.

Asiakkaiksi hakevat

Asiakasvalintoja tehdään tammi-helmikuussa hakemusten ja haastattelujen perusteella. Asiakashaastatteluja tehdään tammikuussa, ja asiasta ilmoitetaan hakijoille. Osa asiakashaastatteluista tehtiin jo syysleirillä.