TÄYNNÄ! Vapaaehtoiseksi Eläinystäväni-tapahtumaan 21.-22.4.

Elainystavani18_OlemmeMukana_300x300Muokkaus 19.4.: Vapaaehtoiset ovat löytyneet, kiitos ilmoittautuneille! Nähdään messuilla!

———————-

Suomen kuulo- ja tukikoirat ry on mukana Eläinystäväni-tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa 21.-22. huhtikuuta. Haluaisitko olla mukana vapaaehtoisena?

Ohjelmassa on meidän esitteidemme ja mahdollisesti sponsoreidemme tuotteiden jakoa, työstämme kertomista ja tuotteidemme myyntiä. Tiskillä ollaan parin tunnin vuoroissa siihen pyrkien, ettei kukaan ole yksin. Messut ovat auki yleisölle la klo 9-18 ja su klo 9-17.

Tapahtumassa on mukana pisteestämme vastaava järjestösihteeri Tiina Vanhanen, joka perehdyttää tehtävään sekä etukäteen sähköpostitse että paikan päällä.

Alueelle päästäksesi saat tietenkin kulkuluvan, jolla voit sitten liikkua alueella rauhassa loppupäivän (tai ennen vuoroasi pisteellämme, jos tulet aikaisin).

Vapaaehtoisena autat meitä levittämään tietoisuutta toiminnastamme ja keräämään varoja. Samalla myös tapaat muita vapaaehtoisia ja koirien käyttäjiä kasvotusten!

Ota yhteyttä

Tiina Vanhanen
tiina@koiratukena.fi
040 5007 347