Vuoden koirakko ja Vuoden vapaaehtoinen 2017 julistettu!

Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:n Vuoden koirakko ja Vuoden vapaaehtoinen julistettiin tänään Kuulo- ja tukikoirapäivässä 28.10.! Vuoden koirakoksi julistettiin Tea Mattila-Kähkölä ja kuulokoiraoppilas, lancashirenkarjakoira Bertta. Vuoden vapaaehtoiseksi julistettiin Jasmin Pyykkö.

Tea ja Bertta kukitettiin ja palkittiin Hau-Hau Championin tarjoamalla tuotepaketilla. Jasmin osallistui tilaisuuteen Skype-yhteyden kautta.

Vuoden koirakkoa ja Vuoden vapaaehtoista sai ehdottaa hallitukselle, joka äänesti asiasta.

Ote Bertan ja Tean ehdotuksen perusteluista:
“Tea on reilun puolen vuoden aikana kehittynyt erittäin taitavaksi, analysoivaksi ja toteuttavaksi kouluttajaksi. Bertta on perheen ensimmäinen koira. Nyt koira osaa ja ilmaisee tekstiviestin ja soittoäänen, ovikellon ja herätyskellon.”

Jasminia kiitettiin perusteluissa hänen tekemästään vapaaehtoistyöstä Kuulo- ja tukikoiralehden taittajana ja yhdistyksen valokuvaajana, sekä siitä, että hän tekee toimintaa näkyväksi esimerkiksi lehtihaastatteluissa.

Onnittelut Jasminille, Tealle ja Bertalle!

Tea istuu portailla Bertta-koira sylissään. Vasemmassa reunassa lukee pinkillä taustalla: "Vuoden 2017 koirakko Tea & Bertta". Valkoisella taustalla vasemmassa alanurkassa on yhdistyksen logo vihreällä