Vuoden 2016 vapaaehtoinen ja Vuoden 2016 koirakko valittu

Timo Heino, Tuulia Sundgren ja kuulokoira Midas
Timo Heino, Tuulia Sundgren ja kuulokoira Midas

 

 

Suomen kuulo- ja tukikoirat ry palkitsi kuulo- ja tukikoirien asiaa edistäneitä ihmisiä sekä yhtä koiraa lauantaina 10.12.2016 Koiramessuilla Helsingin Pasilassa. Yhdistyksen hallitus valitsi yhdistyksen Vuoden vapaaehtoiseksi helsinkiläisen Tuulia Sundgrenin ja Vuoden koirakoksi tuusulalaisen Timo Heinon ja tämän kuulokoiran Midaksen.

Tuulia Sundgren on tehnyt vuosia vapaaehtoistöitä yhdistyksen hyväksi. Hän on koirien ympäristötestauksessa korvaamaton apu. Timo Heino on tehnyt kuulokoiria tunnetuksi antamalla aiheesta haastatteluja erityisesti kuluneena vuonna ja kirjoittamalla blogia elämästään kuulokoira Midaksen kanssa.

Palkitut saivat Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:n kunniakirjojen lisäksi Hau-Hau Championin tarjoamat tuotekassit. Niiden koiranruokapusseista ja leluista on iloa amerikankarvatonterrieri Midakselle ja Tuulia Sundgrenin llhasa apso Askolle.

Yhdistys esitteli toimintaansa Koiramessuilla lauantaina ja sunnuntaina. Molempina päivinä yhdistyksen toimintaa esiteltiin hyötykoirien lavalla klo 11.45. Muina aikoina yleisö pääsi tapaamaan yhdistyksen vapaaehtoisia ja muutamaa näiden koirista tiskillemme.